Ügyvédi irodánkról

Új és visszatérő ügyfeleinket teljes körűen kiszolgáljuk cégjogi és adótanácsadói kérdésekben!

A Brandstädter Ügyvédi Irodát dr. Brandstädter Gábor alapította, aki az ELTE jogi karán szerzett diplomát. A diploma megszerzése után adótanácsadói vizsgát is tett, nyilvántartott adótanácsadó. A gyakorlati tapasztalatait a NAV-nál, majd több kereskedelmi bankban szerezte, aminek köszönhetően mind elméleti, mind gyakorlati szempontból biztos tudás birtokában áll ügyfelei rendelkezésére.

Az iroda elsősorban az adózáshoz kapcsolódó jogterületeken, továbbá az ingatlanjog-, a bankjog-, a társasági jog, a követeléskezelés, valamint a klasszikus polgári jog kérdéseinek megválaszolásában áll ügyfelei rendelkezésére, a folyamatos jogszabályfigyelés révén naprakész tudással igazodva a dinamikusan változó jogszabályi környezethez.

Az iroda jól megközelíthető, a jogi szolgáltatáshoz szükséges valamennyi eszközzel és technikai feltétellel áll ügyfelei rendelkezésére, azonban – igény esetén – külső helyszínen is lehetőség van a jogi szolgáltatások igénybe vételére.

Valamennyi szolgáltatásunkat magyar és/vagy angol nyelven is nyújtjuk, így mind a konzultációk, mind az elkészített dokumentumok lehetnek egy vagy kétnyelvűek is.