Társasági jog (cégjog)

Vállaljuk valamennyi társasági jogi ügylet teljes körű lebonyolítását a tervezéstől a tárgyalásokon és okiratszerkesztésen át a megvalósításig, illetve cégbíróság előtti eljárásig.

Teljeskörűen vállaljuk magyarországi bejegyzésű cégek alapítását, segítséget nyújtunk az ideális cégforma kiválasztásában, elkészítjük az alapításhoz szükséges dokumentációt.  Stratégiai partnerünk révén székhelyszolgáltatásban is ügyfeleink rendelkezésére állunk.

Az iroda gyakorlattal rendelkezik konzorciumi szerződések készítésében is, ezzel is teljesebbé téve társasági jogi szolgáltatásait.

Szolgáltatásunk a cégalapítási és cégmódosítási dokumentáció elkészítésén túl kiterjed a belső szabályzatok (pl. pénzkezelési, pénzmosás elleni, cafeteria szabályzat, panaszkezelési szabályzat), jegyzőkönyvek elkészítésére is.

Teljeskörűen vállaljuk külföldi vállalkozások részére magyarországi fióktelepek alapítását, amely segítségével ügyfeleink kihasználhatják a fióktelepekre vonatkozó speciális adózási, számviteli és jogi lehetőségek, valamint a kedvező környezet biztosította előnyöket.